GI Joe 3 pregatit pentru mai multa actiune.

gi joe 3
Daca v-au placut primele doua filme GI Joe trebuie sa va dam vestea buna: Hasbro va aduce in prim plan al trelilea film GI Joe 3. De fapt, ştirile despre al treilea film GI Joe nu nici un secret. Chiar de la inceput de la realizarea primului film Dennis Quaid a mentionat ideea de a realiza o trilogie.

Acum, dacă eşti un fan GI Joe, ar trebui să fi incantat va GI Joe 3 va aparea probabil cu data de lansare in 2014 sau 2015. Există doar puţine ştiri despre a treia parte GI Joe pentru că toată lumea este încă foarte incantata de represaliile din G.I. Joe 2: Retaliation, dar de indata ce acesta a doua va fi disponibila in cinematografe, oamenii isi vor manifesta dorinta de a vedea si cea de-a treia parte.

Vorbind de a doua parte avem placerea sa va oferim trailer-ul official:

Franciza GI Joe este produsa de Lorenzo di Bonaventura. El a co-produs filmul primul GI Joe care ii avea ca actori pe Brian Goldner si Bob Ducsay. Stephen Sommers a regizat primul film şi Jon M. Chu regizat partea a doua. Nu există nici o certitudine cu privire la directorul care ar trebui să conducă filmările pentru partea a treia.

GI Joe: Represaliile are in distributie stele Dwayne Johnson, Channing Tatum, Bruce Willis, Arnold Vosloo si Adrianne Palicki. Filmul este lansat şi distribuit de Metro-Goldwyn-Meyer si Paramount Pictures.

Subiectul este continuarea evenimentelor din primul film. Zartan, care se deghizează ca presedinte american, este ticălos şi devine noul comandant de cobre. Echipa GI Joe va veni în conflict cu noul comandan. Fara arme, in inferioritate numerica, şi bătuţi, echipa GI Joe nu renunta.

Până acum trebuie să aveţi deja sperante mari cu privire la a treia parte. Cu totii ne dorim sa vedem cum caracterele vor progresa in continuare. Cum se va incheia rivalitatea dintre Storm Shadow şi Snake Eyes? Desigur mai multe detalii vor fi accesibile în curând.

Aboneaza-te pentru actualizări suplimentare, astfel încât să nu fii lăsat în urmă. Trailer-ul va fi disponibil in curand, precum si data de lansare. La urma urmei, este sigur că producătorii se pregătesc mai mult pentru tine. pregateste-te pentru GI Joe 3 şi pentru mai multă acţiune.

0 coments: