Terminator 5 va fi lansat in 2014

Zvonurile despre Terminator 5 par a fi suficiente pentru a face zgomot in lumea filmului. James Cameron se va instala in scaunul de director pentru a conduce filmul care va avea un rating R. Ce altceva? O reuniune a distributiei originala este probabila, există poveşti noi, cyborgi noi şi multa acţiune.Pentru o recapitulare rapidă, evenimentele din Terminator Salvation a avut loc în 2018 când a inceput războiul dintre oameni şi Skynet. Acest parte a patra deviat de la linia originală a seriei, care se bazează foarte mult pe călătoria in timp. Al patrulea film Terminator are ca actori Bale Christian, Anton Yelchin, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Bryce Dallas Howard, Michael Ironside, şi Elena Boonham Carter. Unele dintre starurile de mai sus si-au exprimat dorinta, în special Christian Bale, de a avea roluri in Terminator 5.

După ce sa ferit pentru o perioadă considerabilă de timp de lumina reflectoarelor, Arnold Schwarzenegger se întoarce cu un rol important în a 5-Terminator. O multime de fani au exprimat interesul pentru a vedea evenimentul după Ziua Judecăţii. Cu toate acestea, există zvonuri că creatorii se uita la unghiul de călătorie în timp, de asemenea.

Al patrulea film a lasat sa se intelega ca va urma o continuare a actiunii in Terminator 5 2014. Ca un tease, William WISHER dezvăluit puncte mici, despre complot pentru filmele Terminator 5 si 6 (deci se pare ca nu vom fi ocoliti de Terminator 6). WISHER a scris scenariul pentru primele două parti, dar a decis să nu se implice în partea a treia si a patra.

WISHER vede filmul ca o continuare a războiului care a început în partea 3 şi în acelaşi timp, tinand cont de elementele din Terminator Salvation. Este posibil ca Sarah Conner sa se întoarca in timp pentru a petrece timp de calitate cu Kyle Reese. De asemenea, se intenţionează să se includă Terminatori noi care au capacitatea de a fuziona cu alti Terminatori.

De asemenea, va fi surprinzator modul în care Arnold Schwarzenegger va reveni la fel cum ne-a surprins cu revenirea sa în partea 2. Franciza Terminator a plecat într-adevăr pe un drum lung.

Dacă va plăcut în ultimele filme Terminator, cu siguranta veti fi incantati si de cea de-a cincea parte. Pana la film fanii au încă mult timp să aştepte, dar vazand partea luminoasă, timpul ar trebui să fie suficient pentru ca creatorii să se pregătească bine.

Terminator 5 trailer va fi aici, cât mai curând posibil, până atunci vom lăsa să vă bucuraţi de trailerul celui de-al patrulea film:

0 coments: